Nieuwsbrief januari 2013

NIEUWSBRIEF NIPPON DO FEBRUARI 2013

Genoeg nieuws over wat was, is en gaat komen: misogi en het Japans diner, de  verbouwing,  trainingsweekend 2013, voorjaarsvakantie, enquête en nieuwe ochtendlessen pilates- en yoga.

Over dit alles lees je in deze nieuwsbrief.

 Misogi & Japans diner

De misogi (1000-trappen training) werd  goed bezocht. Bijna 40 karateka’s namen deel aan deze mooie en pittige training; het zoeken naar diepgang in één enkele techniek. Onder leiding  van Sensei John Koster – meester in het opvoeren van de energie – werd het voor velen een bijzondere en spirituele ervaring.  Na afloop was er voor deelnemers en liefhebbers  het  Japans diner.  Naast het traditionele Sukyaki diner (Japans fondue) was er weer een aantal speciale nieuwe gerechtjes. Het werd een hele gezellige en lekkere avond.

Verbouwing

Het is mooi om te zien hoe goed alles verloopt. Met  advies, hulp en inzet van veel mensen neemt het pand op nummer 20 steeds meer vorm aan. Bijna het gehele pand is vakkundig gestuukt en het resultaat mag er nu al zijn! Deze week gaat ook de cv-installateur verder en is het tijd om de douches en wc’s te gaan tegelen. Als dat klaar is, rest ons het schilderwerk, de vloer  en de afwerking. Hoewel het waarschijnlijk niet zal lukken om per 1 maart over te gaan naar de nieuwe dojo, zal het niet veel langer dan enkele weken later worden.

Trainingsweekend  karate/ yoga- en pilates 2013

Vrijdag 21, 22 en 23 juni is het jaarlijkse trainingsweekend. Een  bijzonder, leerzaam en zeer gezellig weekend, met verschillende trainingen buiten in de prachtige omgeving van het Vechtdal. Na het succes van vorig jaar, is er ook deze keer naast het karateprogramma een yoga- en pilatesprogramma. Je kunt je nu al opgeven voor het weekend.

Voorjaarsvakantie

Zaterdag 16 t/m vrijdag 22 februari zijn er geen lessen i.v.m. de voorjaarsvakantie. Wij gaan die week geen vakantie houden maar aan de slag op nummer 20. Zin om te helpen? Laat het ons maar weten.

Ochtend lessen Pilates & yoga

Uit de enquête is overduidelijk gebleken dat er veel vraag is naar vroegere lessen in de ochtend. Daarom is er vanaf maandag 25 februari een nieuw rooster voor de ochtendlessen:

Perfect- Pilates:               ma: 9.00 u           wo 10.30 u          vr: 9.00 u

Pilates Power:                                                     wo   9.00 u

Yoga:                                    ma: 10.30 u

De workout & pilates op zaterdag blijft voorlopig om 9.45 u.

Wij willen graag doorgroeien met nog veel meer (verschillende) lessen maar daarvoor hebben we natuurlijk nieuwe leden nodig. Daarom starten we na de voorjaarsvakantie (vanaf 25 februari) met een nieuwe actie: een strippenkaart van 10 lessen voor € 50. Deze is na aankoop 13 weken geldig voor alle pilates-, yoga- en workout-lessen. Voor onze bestaande leden gaan we ook een strippenkaart maken, daarover later meer. Ken je mensen waarvan je denkt dat ze het leuk vinden om  bij ons een les te proberen? Neem ze mee voor een gratis proefles!

Rohatsu meditatieweek

In de week van 11 maart is de jaarlijkse meditatieweek gepland. Er wordt dan iedere avond gemediteerd o.l.v. onze Sensei John Koster. Iedereen (karateka’s, maar ook pilates-, yoga- en work-outleden) kan hieraan meedoen. In deze week is er in de avonden een gewijzigd lesrooster. Informatie volgt binnenkort.

Delen!