Minikarate (5-6 jaar)

In Amsterdam hebben we op woensdag- en vrijdagmiddag (om 15.45 uur) mini-karate: een leuke, gevarieerde les waarin kinderen kennis kunnen maken met de basis van karate. We doen allerlei karate-oefeningen waarin motoriek, reactievermogen, coördinatie, lenigheid en evenwicht worden getraind. Lekker leren bewegen met elkaar staat voorop. Deze les duurt 45 minuten.

Gratis proefles
Om kennis te maken met karate is uw kind van harte welkom voor een gratis proefles. Zie ons rooster voor de lestijden. In verband met grote belangstelling voor de jeugdlessen in Amsterdam,  is het mogelijk dat uw kind tijdelijk op een wachtlijst wordt geplaatst.  Mail ons daarom even voor het maken van een afspraak. Bellen kan ook  020 – 6648058 maandag t/m vrijdag in de avonduren.

Voor de lessen is makkelijk zittende kleding, bijvoorbeeld een trainingsbroek en t-shirt, voldoende. Er wordt getraind op blote voeten. Na een maand is het de bedoeling dat uw kind een karatepak aanschaft (geen judopak). Dit kunt u ook bij ons bestellen.

Delen!