juli 2012

NIEUWSBRIEF JULI 2012

De weergoden zijn ons gelukkig goed gezind geweest; tussen alle regenbuien van de afgelopen tijd door hadden we een prachtig trainingsweekend en afgelopen vrijdag een heerlijke strandtraining. Het trainingsweekend was boeiend, leerzaam en gezellig. Ook het aparte programma voor yoga en pilates was fijn en zeker voor herhaling vatbaar. De zaterdagavond had een extra feestelijk tintje door de workshop Braziliaans trommelen o.l.v. Marijn Korf de Gidts. Ongeveer 70 volwassenen en kinderen deden mee op prachtige trommels, professionele percussie en colaflesjes. Na afloop werd er gedanst en gezellig nagepraat. Er is nog een aantal T-shirts over van het Trainingsweekend, met een leuke opdruk en de tekst: “ I’m not drunk, it’s my style”. Mocht je dit unieke T-shirt willen hebben, er zijn nog enkele stuks verkrijgbaar voor € 10,00.

Speciale (bedrijfs)trainingen

In de week voor en de week na het trainingsweekend gaf Sensei John Koster nog twee trainingen. De eerste training was voor een aantal leden van de Ronde Tafel uit Bussum met als thema ‘energie en balans’ en de andere training was voor Rochdale met als thema ‘energiemanagement’. Mocht je zelf een keer een dergelijke training willen doen met je bedrijf, mail ons dan!

Flexa actie

Nu het dan zomervakantie is, gaan wij eerst met een welverdiende vakantie om daarna flink aan de slag te kunnen met de verbouwing. We hebben al verschillende oproepen gedaan voor jullie hulp en we hebben daarop ook al vele leuke reacties gekregen. Inmiddels is ook de Flexa-actie via Facebook aangekondigd. Voor iedereen die dit nog niet heeft gezien: als je deze zomer zelf gaat schilderen en je koopt verf van Flexa, dan kun je bij ieder blik dat je koopt een gratis blik muurverf aan je club doneren. Wij hebben inmiddels al 13 blikken, maar we kunnen er nog altijd meer gebruiken. Dus ga je schilderen, kies voor Flexa!

Zomerrooster

Tot en met 31 augustus geldt het zomerrooster voor de volwassenen. Mocht je dit gemist hebben, kijk dan op de site. Op maandag 3 september begint het normale rooster weer.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

De medewerkers van Nippon do

 

Delen!