Jeugd-karate op Nippon-do

 

Jeugdkarate (7-ca. 14 jaar)
In Amsterdam en de Zaanstreek hebben we jeugdkarate voor kinderen vanaf 7 jaar. In leuke, afwisselende en intensieve lessen komen de basisbeginselen van karate aan bod. De kinderen leren zelfverdedigingstechnieken als stoten, trappen, loskomingen en valbreken, maar ook  lekker met elkaar bewegen. Daarin ontwikkelen ze hun motoriek, reactie- en concentratievermogen, maar ook hun zelfvertrouwen. Nippon do kiest er bewust voor om geen wedstrijden te doen, het gaat bij ons niet om winnen of verliezen. Wij vinden etiquette, een goede sfeer en respectvol met elkaar omgaan heel belangrijk. Tijdens de lessen, maar ook buiten de dojo, in de kantine en de kleedkamer, besteden we hieraan de nodige zorg. De lessen worden gegeven met enthousiasme en persoonlijke aandacht, door docenten met ruime ervaring.

Mini-karate (5-6 jaar)
In Amsterdam hebben we op woensdag- en vrijdagmiddag (om 15.45 uur) ook mini-karate: een leuke, gevarieerde les waarin de allerkleinsten kennis kunnen maken met de basis van karate. We doen allerlei karate-oefeningen waarin het draait om motoriek, reactievermogen, coördinatie, lenigheid en evenwicht.  Lekker leren bewegen met elkaar staat voorop. Deze les duurt 45 minuten.

Gratis proefles
Om kennis te maken met karate is uw kind van harte welkom voor een gratis proefles. Zie ons rooster voor de lestijden. In verband met grote belangstelling voor de jeugdlessen in Amsterdam,  is het mogelijk dat uw kind tijdelijk op een wachtlijst wordt geplaatst. In Assendelft is er geen wachtlijst en kunnen kinderen direct instromen. Mail ons daarom even voor het maken van een afspraak. Bellen kan ook  020 – 6648058 maandag t/m vrijdag in de avonduren (dit nummer is ook voor de lessen in de Zaanstreek).

 

Delen!