Jeugdkarate (7-14 jaar) Amsterdam

In Amsterdam hebben we jeugdkarate voor kinderen vanaf 7 jaar. In leuke, afwisselende en intensieve lessen komen de basisbeginselen van karate aan bod. De kinderen leren zelfverdedigingstechnieken als stoten, trappen, loskomingen en valbreken, maar ook  lekker met elkaar bewegen. Daarin ontwikkelen ze hun motoriek, reactie- en concentratievermogen, maar ook hun zelfvertrouwen. Nippon do kiest er bewust voor om geen wedstrijden te doen, het gaat bij ons niet om winnen of verliezen. Wij vinden etiquette, een goede sfeer en respectvol met elkaar omgaan heel belangrijk. Tijdens de lessen, maar ook buiten de dojo, in de kantine en de kleedkamer, besteden we hieraan de nodige zorg. De lessen worden gegeven met enthousiasme en persoonlijke aandacht, door docenten met ruime ervaring.

Gratis proefles

Vanaf 7 jaar zijn kinderen van harte welkom voor een gratis proefles. Zie de lestijden onderaan deze pagina. In verband met grote belangstelling voor de jeugdlessen is het mogelijk dat uw kind tijdelijk op een wachtlijst wordt geplaatst. Mail daarom even voor het maken van een afspraak. Bellen kan ook: 020 – 6648058 maandag t/m vrijdag in de avonduren.

Voor de eerste lessen is makkelijk zittende kleding, bijvoorbeeld een trainingsbroek en t-shirt, voldoende. Er wordt getraind op blote voeten. Na een maand is het de bedoeling dat uw kind een karatepak aanschaft (geen judopak). Dit kunt u ook bij ons bestellen.

Lestijden jeugd Amsterdam

zie Lesrooster Jeugd

Delen!