Herfst 2012

NIEUWSBRIEF HERFST 2012

Van vakantie, kobudo, verbouwing, 3 lessen acties tot cadeaubonnen, het komt allemaal aan bod in deze nieuwsbrief.

HERFSTVAKANTIE

Allereerst de herfstvakantie; lekker uitwaaien op het strand, kastanjes zoeken, vakantie, genieten van de prachtige herfstluchten of….. gaan verbouwen! Van maandag 22 oktober tot en met zondag 28 oktober zijn er GEEN LESSEN; voor zowel jeugd als volwassenen (karate, yoga, pilates, workout). Let op, cardiopilates op zaterdag 20 oktober gaat wel door.

VERBOUWING

Beter gezegd; “dichtbijbouwing”. Het pand naast ons is bijna klaar om door ons verder ver- en afgebouwd te worden. Het leuke is dat er weer hulp bij is gekomen en dat we ook mensen hebben die via hun bedrijf materiaal ter beschikking hebben gesteld (toiletpotten, wastafels, tegels en misschien wel verlichting). Bedrijfssponsoring is van harte welkom! Uiteraard staat daar een leuke vermelding in ons boekje tegenover.

KOBUDO

De cursus kobudo staat weer op de agenda, 10 basis kumites, de 15 doorlopende kumites en de never ending sequence. Daarnaast gaan we natuurlijk kata lopen en veel uchi komi. De laatste jaren geven we de cursus op 5 zondagen in de Jupiterstraat in Krommenie, een prettige en ruime gymzaal waar we na afloop van lekkere broodjes en heerlijke eigengemaakte soep kunnen genieten en nog even kunnen napraten met de Sensei. De data zijn; 4, 11, 25 november en 9 en 16 december van 11.00 uur tot ….. +/- 13.00 uur.

CADEAUBONNEN

Deze maand krijgen al onze vaste leden een cadeaubon pilates/yoga /workout (Amsterdam) voor 3 gratis lessen t.w.v. € 15,00. Ze zijn in Amsterdam verkrijgbaar aan de bar(gratis; max. 1 p.p. Dit aanbod geldt ook voor de ouders van kinderen die bij ons trainen. Je kan de bon aan een vriend of vriendin geven, of als ouder zelf een keer kennis maken met 1 van onze lessen. Cadeaubonnen voor karate verschijnen later dit jaar.

TRAININGSWEEKEND 2013; KARATE EN YOGA/PILATES

Vrijdag 21 juni t/m zondag 23 gaan we weer op trainingsweekend. Voor karateka’s en voor yogi’s en pilatessers….. Noteer in je agenda en kom in 2013 lekker meedoen!

 

Delen!